۶ قدم برای موفقیت در مصاحبه تلفنی

۹ آذر ۱۳۹۹ زمان مطالعه:۲ دقیقه

به دلیل شیوع ویروس کرونا بسیاری از شرکت ها برای حفظ سلامتی خود و مصاحبه شونده ترجیع می دهند پیش از مصاحبه حضوری، مصاحبه تلفنی را در دستور کار خود قرار دهند.
مصاحبه‌‌‌‌‌های تلفنی اغلب پیش از گفتگوهای حضوری میان کارفرما و کارجو اتفاق می‌افتد. گفتگوی تلفنی برای استخدام به کارفرما اجازه می‌دهد تا با بررسی تجربه، سوابق و حقوق مورد نظر کارجو، صلاحیت او را با موقعیت شغلی تطابق دهد و در صورت تایید، از او برای  مصاحبه حضوری دعوت کند. در این مقاله از مجله اینترنتی راهنمای همشهری با ۶ قدم برای موفقیت در مصاحبه تلفنی آشنا خواهید شد.
قدم اول: حفظ اطلاعات رزومه‌
در اغلب مصاحبه‌‌‌‌‌های تلفنی اولین سوال، سوابق تحصیلی و شغلی  و حتی مهارت‌ها و توانمندی‌های شماست. حتما تاریخچه فعالیت‌ها و سوابق‌تان را حفظ کنید تا در هنگام پرسش کارفرما در مصاحبه تلفنی قاطعانه و با اعتماد به نفس پاسخ دهید.
قدم دوم: انتخاب مکان آرام برای مصاحبه
هرگز در مکان‌‌‌‌‌های شلوغ و یا اماکنی که آنتن دهی درست مخابراتی ندارد، مصاحبه تلفنی نکنید. اگر موقعیت مکانی شما نامناسب است محترمانه عذرخواهی کنید و از مصاحبه شونده محترمانه بخواهید که در زمان دیگری با شما تماس بگیرد.
قدم سوم: آماده سازی پاسخ‌های صریح
درباره توانمندی‌ها، مهارت‌ها و سوابق شغلی که دارید پاسخ‌های کوتاه و صریح از قبل آماده کنید تا هنگام مصاحبه تلفنی دست پاچه نشوید و بتوانید بدون استرس به سوال‌‌‌‌‌ها پاسخ‌دهید.
قدم چهارم: مذاکره درباره حقوق ممنوع
درصورتی که در رزومه‌تان میزان حقوق درخواستی را عنوان کرده‌اید و یا تاریخچه دریافتی‌هایتان مشخص است تلاش کنید در مصاحبه تلفنی سخنی از میزان حقوق به میان نیاورید تا راه را برای انجام مصاحبه حضوری باز بگذارید.
قدم پنجم: عدم فراموشی لبخند
گرچه شما در یک مصاحبه تلفنی هستید اما تصور کنید مصاحبه شونده روبه‌روی شما نشسته است بنابراین در کمال آرامش، نفس عمیق بکشید و همانند مصاحبه حضوری لبخند بزنید. این موضوع باعث می‌شود پاسخ‌‌‌‌‌های بهتری بدهید.
قدم ششم: پرهیز از گفتن حاشیه‌‌‌‌‌ها
همانند مصاحبه حضوری به هیچ عنوان نکات منفی و تجربیات بد از محیط‌های کاری قبلی‌تان را عنوان نکنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code