راهنمای نوشتن رزومه بازاریاب

۲ اسفند ۱۳۹۹ زمان مطالعه:۴ دقیقه

 
کارفرمایان پس از فراخوان آگهی استخدام با ده‌ها رزومه کاری مواجه می‌شوند که از این میان، تنها تعداد معدودی از فرستندگان رزومه‌ها، موفق به اخذ وقت مصاحبه خواهند شد. بنابراین نوشته رزومه در شرایطی که تعداد افراد متقاضی برای شغل مورد نظر بسیار زیاد است، مستلزم دقت و صرف زمان است.
در ادامه راهنمای نوشتن رزومه برای مشاغل مختلف در روزهای شنبه، امروز قصد داریم به طور کامل با نحوه نوشتن روزمه بازاریاب آشنا شویم. بازاریابی یکی از مشاغل حرفه ای در جهان جدید است که تلاش دارد زمینه فروش محصولات هر شرکت را بیشتر کند. این کار به روش های گوناگونی صورت می گیرد. به عبارت بهتر بازاریابی یک عمل است که طرق مختلف امکان پذیر می شود. زمانی که از بازاریابی سخن می گوییم شامل هر کاری می شود که زمینه فروش بیشتر را فراهم می کند.
با مجله اینترنتی راهنمای همشهری همراه شوید تا با نحوه نوشتن یک رزومه اثر گذار در شغل بازاریاب، شما را آشنا کنیم.
اطلاعات پایه
اطلاعات پایه از ۳ قسمت اطلاعات فردی، اطلاعات تماسی و توصیف شغلی تشکیل شده است.
اطلاعات فردی
عنوان رزومه یکی از مهم ترین بخش های اطلاعات فردی در هر رزومه به شمار می آید. در این قسمت از رزومه، عنوان شغلی که در آگهی استخدامی آمده است را به طور دقیق عنوان کنید. مثلاً کارشناس بازاریاب مطبوعات
با توجه به اینکه چهره و ظاهر شغل بازاریابی و فروش برای کارفرمایان مهم است، حتما رزومه ای عکس دار را در اختیار کارفرمایان قرار دهید. توصیه می شود حتما از یک عکس  رسمی استفاده کنید و از عکس هایی بصورت سلفی خودداری کنید.
اطلاعات تماس
در صورتی که بهترین رزومه شغلی را آماده و در اختیار کارفرمایان قرار دهید اما در دسترسی نباشید، رزومه شما از سوی کارفرمایان حذف خواهد شد. توصیه می شود راه های ارتباطی ممکن از جمله شماره همراه و ثابت و آدرس ایمیل دقیق را در رزومه وارد کنید که کارفرمایان بتوانند در کوتاه ترین زمان ممکن با شما ارتباط برقرار کنند.
خلاصه رزومه
به طور معمول بیشترین توجه کارفرمایان در نگاه اول، خلاصه رزومه متقاضیان به شغل مورد نظر است. در صورتی که بتوانید حرفه ای این قسمت را بنویسید امکان دعوت شما به مصاحبه حضوری افزایش پیدا می کند. دو نمونه از توصیف شغلی و یا خلاصه رزومه تایید شده در شغل بازاریاب را در زیر ملاحظه کنید:
**کارشناس بازاریاب فروش با بیش از ۳ سال سابقه کار تخصصی در زمینه بازاریابی محصولات غذایی
**مدیر فروش با بیش از ۵ سال سابقه در زمینه فروش انواع محصولات لبنی و ارتباط موثر با تامین کنندگان خارجی
سوابق تحصیلی
در صورتی که دانشجو هستید یا مدرک دانشگاهی دارید دیگر نیازی نیست سوابق تحصیلی دوره متوسطه را بنویسید. همچنین اگر در مقاطع تحصیلات تکمیلی تحصیل می کنید به این نکته دقت کنید که نوشتن دو مدرک اخیر در رزومه کافی است.
سوابق شغلی
در بخش سوابق شغلی در رزومه بازاریاب حتماً ترتیب زمانی معکوس را مدنظر داشته باشید و از آخرین شغلی که داشته اید یا دارید شروع به نوشتن کنید. نمونه رزومه باید تا حد امکان خلاصه باشد. همچنین سوابق شغلی شما باید بین ۳ تا ۵ مورد باشد و نیازی نیست که همه سوابق شغلی خود را در رزومه کاری تان بنویسید.
مهارت ها
مهارت نرم
یکی از مهارت هایی که از برای کارفرما از اهمیت ویژه ای برخوردار است، مهارت نرم است. توانمندی در قانع کردن افراد، قدرت ارتباط و تعامل، بیان خوب، قابل اعتماد بودن جزو مهارت های نرم یک کارشناس بازاریابی و فروش هستند.
مهارت سخت
مهارت های فنی و تخصصی از جمله مهارت های سخت در شغل بازاریاب می باشد.
مهارت زبان
سعی کنید که توانمندی خود را در زبان های پرکاربرد حوزه خود بالاتر ببرید و حتماً مهارت های زبان خارجی را در هر سطحی که هستید در رزومه خود بیاورید.
تحقیقات و پروژه ها
در صورتی که کتاب تالیفی یا ترجمه، مقاله و پایان نامه ای در زمینه بازاریابی و مدیریت فروش یا شاخه های مرتبط با آن دارید، می توانید آنها را با ذکر توضیحاتی مختصر و کوتاه در فرم رزومه خود بنویسید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code