تعداد زیادی از خانواده ها در دوران شیوع ویروس کرونا متضرر شدند و به دلیل نداشتن توانایی لازم در پرداخت اجاره مجبور به جابه جایی و نقل مکان شدند. در مقابل کسانی هستند که به دلیل پایان یافتن موعد اجاره، مکان دیگری را برای سکونت انتخاب کردند و برخی دیگر هم بدون دغدغه مالی قصد دارند به دفتر کار جدید یا منزل دیگر نقل مکان کنند. به هر حال برای این چند دسته از خانواده ها جابه جایی در این دوران کرونا دغدغه بسیار بزرگی است که ممکن است بر اثر غفلت به ویروس آلوده شوند. اما در صورتی که موارد بهداشتی به خوبی رعایت شود و به راحتی می توان نسبت به اسباب کشی اقدام کرد. در ادامه با ۱۰ ممنوعیت بسیار مهم در جابه جایی لوازم خانه آشنا خواهیم شد تا دغدغه ای برای این کار وجود نداشته باشد.
ممنوعیت ۱: درخواست کمک از اقوام برای اسباب کشی
در گذشته یکی از گزینه های اول برای اسباب کشی، کمک گرفتن از اقوام بود. اما با شیوع ویروس کرونا حضور و تجمع تعداد افراد زیاد برای چنین کاری بسیار خطرناک است. توصیه می شود در این روزهای بسیار حساس شرکت های معتبر باربری را برای چنین کاری انتخاب کنید و از حضور افراد غیرضرور در داخل خانه جدا جلوگیری کنید.
ممنوعیت ۲: اسباب کشی غیر ضروری
یکی از دغدغه های اصلی این روزهای هر خانه ای، تمیز نگه داشتن ابزار و وسایل خانه از ویروس کرونا است. توصیه می شود اگر برایتان مقدور است اسباب کشی غیر ضروری را به وقت دیگری منتقل کنید. چرا که تمیز نگه داشتن وسایل خانه موقع جابه جایی کار بسیار سختی است.
ممنوعیت ۳: واگذاری اسباب کشی به شرکت ها نامعتبر
پیش از آنکه اسباب کشی را به شرکتی واگذار کنید تحقیقات لازم را انجام دهید و نسبت به دستورالعمل هایی که شرکت مورد نظر در رعایت پروتکل های بهداشتی در نظر گرفته است اطلاعات لازم را بدست آورید. پیشنهاد می شود برای دسترسی به ارائه خدمات باربری معتبر به راهنمای همشهری مراجعه نمایید. چرا که تمام شرکت های معرفی شده در این رسانه نسبت به اجرای دستورالعمل های کرونایی تعهد دارند.
ممنوعیت ۴: دریافت کارتن و جعبه از مغازه
پیدا کردن جعبه و کارتن مناسب برای بسته بندی اثاث و لوازم خانه کار بسیار مشکلی است که در این مواقع به سراغ مغازه های مختلف محل مراجعه می کنیم تا جعبه مورد نظر را پیدا کنیم. اما توصیه می شود در این شرایط کرونایی حتما از شرکت باربری مورد نظر بخواهیم که کار بسته بندی را انجام دهد.
ممنوعیت ۵: حضور کودکان در زمان اسباب کشی
در زمان شیوع ویروس کرونا حتما از فردی مطمئن بخواهید که از فرزندتان در طول اسباب کشی مراقبت کند چرا که کودکان دائما برای کنجکاوی و بازی در بین بسته های آماده قرار می گیرد و این می تواند آنها را در معرض آلودگی ویروس قرار دهد.
ممنوعیت ۶: نادیده گرفتن تجهیزات پیشگیری
در طول اسباب کشی هم شما و هم کارگران و مسئولان جابه جایی ابزار و وسایل حتما از تجهیزات پیشگیری از ویروس کرونا از جمله ماسک و دستکش استفاده کنید. چرا که ممکن است یکی از افراد ناقل باشند و به دلیل عدم استفاده از این تجهزات فرد سالم در خطر قرار بگیرد.
ممنوعیت ۷: استفاده نکردن از مواد ضدعفونی کننده
یکی از راه های جلوگیری از ویروس کرونا شستشوی دائم دست می باشد اما با توجه به اینکه در طول اسباب کشی نمی توان از کارگران باربری درخواست کرد که دستان خود را مرتب بشویند توصیه می شود یک محلول شستشو در نزدیکی در خانه قرار دهید تا افراد موقع ورود، دستان خود را ضدعفونی کنند. همچنین از ضدعفونی کردن دستگیره ها، راه پله ها، شیرهای آب غافل نشوید.
ممنوعیت ۸: ضدعفونی نکردن ماشین باربری
پیش از آنکه کارگران و مسئولان جابه جایی بخواهند اثاث و ابزار خانه را داخل ماشین باربری قرار دهند حتما از راننده بپرسید که آیا داخل کابین و بدنه را ضدعفونی کرده است یا نه؟ چرا که در این شرایط کرونایی، شرکت های باربری موظف هستند نسبت به ضدعفونی کردن کل خودرو اقدام کنند.
ممنوعیت ۹: پول نقد
یکی از اشتباهات این روزهای پرداخت حق الزحمه خدمات، پرداخت پول نقد است. برای کاهش امیدوار شدن به قطع زنجیره کرونا بهتر است حداقل چنین کاری را تا حد امکان انجام ندهیم و از روش کارت به کارت برای پرداخت حق الزحمه خدمات از جمله باربری استفاده کرد.
ممنوعیت ۱۰: دریافت غذای همسایه
 رسم ایرانی ها در گذشته این بوده است که معمولا همسایه ها نزدیک برای ادای احترام غذایی آماده می کنند تا به خانواده ای که مشغول جابه جایی و اسباب کشی است و فرصت تهیه غذا را ندارد، بدهند. اما در این روزهای کرونایی حتما از دریافت غذا جلوگیری کنید و ضمن عذرخواهی از همسایه، نسبت به دریافت غذا امتناع کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code